Menu

Køkkenet tager hele tiden udgangspunkt i sæsonnen. Her er nogle få retter som i måske kan støde på under jeres ophold.

Forretter

  • Porcheret æg Rosenkål Lokale Svampe
  • Andelever mousse i marvben på mos.  
  • Limfjordsmuslinger Porter Løg
  • Torsk Spidskål Rødbede
  • Hummersuppe Kammusling Dild
  • Tang Limfjordsmuslinger Tallerkensmækkere

 

Hovedretter

  • Vesterhavs boullabaise
  • Torsk Persillerod Ærter Sennepsauce  
  • Lam Rygeost Tranebær
  • Råvildt  Selleri  Jordskokker
  • And  Bær  Honning
  • Rødtunge Beurreblanc

Dessert

  • Forårshave Hvid chokolade creme Bær Estragon sukker
  • Bagt blåskimmel  Pæresorbet  Rugbrød
  • Kvædepure Kvædesorbet Hvid chokoladecreme
  • Gulerodsbed Gulerodskage lakrids gulerødder Skýr Malt jord 
  • Granis  Mynte  Blåbær
  • Kold Jordbærsuppe   Champagne  Pistacieis

Der vil blive budt på spændende vine og lokalt øl til maden. Vi smager og indkøber megen af vores vin når vi er i Frankrig. Så glæd jer.