Menu

Køkkenet tager hele tiden udgangspunkt i sæsonnen. Her er nogle få retter som i måske kan støde på under jeres ophold.

Forretter

  • Porcheret æg Rosenkål Lokale Svampe
  • Andelever mousse i marvben på mos.  
  • Limfjordsmuslinger Porter Løg
  • Torsk Spidskål Rødbede
  • Hummersuppe Kammusling Dild
  • Tang Limfjordsmuslinger Tallerkensmækkere

 

Hovedretter

  • Vesterhavs boullabaise
  • Torsk Persillerod Ærter Sennepsauce  
  • Lam Rygeost Tranebær
  • Råvildt  Selleri  Jordskokker
  • And  Bær  Honning
  • Rødtunge Beurreblanc

Dessert

  • Forårshave Hvid chokolade creme Bær Estragon sukker
  • Bagt blåskimmel  Pæresorbet  Rugbrød
  • Kvædepure Kvædesorbet Hvid chokoladecreme
  • Gulerodsbed Gulerodskage lakrids gulerødder Skýr Malt jord 
  • Granis  Mynte  Blåbær
  • Kold Jordbærsuppe   Champagne  Pistacieis

Der vil blive budt på spændende vine og lokalt øl til maden. Vi har meget gode forbindelser inden for branchen, så der er noget at glæde sig til på vin-siden.