Luxus sviptur

 

Kom op og oplev denne smukke tur til Bulbjerg tur/retur. I ankommer ved 17.00 tiden hvor vi sadler hestene op og rider hen til den smukke fugleklippe Bulbjerg. På turen tilbage har vi dækket et flot bord op med udsigt ud over Vesterhavet. 

Er vejret ikke med os rider vi op til den gamle bunker fra 2 verdenskrig hvor vi har tændt op i pejsen. Når vi har nydt maden rider vi hjem til Villa Rosa hvor det er muligt at hygge i vores vinstue og varme sig ved pejsen  og nyde en flaske bobler fra Alsace. 

Dagen efter er morgenmaden klar så i kan være klar til hjemturen. 

 

Pris pr prs er 995.- min 4 prs

Det er muligt at tilkøbe et luxus døgn dagen efter. Vi giver rabat på 250.- pr prs så prisen for ekstra luxus døgn er 2250.-

Der er ingen datoer da alle dage i princippet kan bookes

 

LUXUS mini weekend

 

Tölt Wine & Dine

Kom med op til noget af Danmarks smukkeste og vilde natur og rid på en af vores gode töltere. 

Dagen starter med ankomst kl 10.00 hvor vi sadler og fordeler hestene. Vi rider turen til Bulbjerg/Lild Strand/ . En tur som fremviser en stor diversitet i naturen heroppe. Hede og skov og den vilde strand hvor vi for galopere og nyder at vi som oftest har det hele for os selv. Til frokost spiser vi den lækre delikate mad som står anrettet med udsigt over havet. Vi har slumretæppe med til dem som kunne trænge til en lur. 

Når vi kommer hjem er der tid til at slappe af. Er vejret til det sider i på terrassen med et glas bobler og nyder livet. Vi har selvfølgelig flyttet Chesterfields sofaerne ud på terrassen så stilen er fuldendt. Du kan også springe i den opvarmede hot tub hvis du har lyst. Når tiden nærmer sig aftensmad begynder vi med at servere nogle indbydende starters. Da vi bor 2 min fra Thorupstrand er det klart at vi overvejende tilbyder fiskeretter. Så glæd jeg til kvalitets fisk af højeste kvalitet. Vinene har vi selv fundet og bragt med hjem fra Alsace så der venter en oplevelse ud over det sædvanlige. Hvis i senere på aftenen har lyst er hot tuben selvfølgelig stadig varm så tøv ikke med at hoppe i. Vi kommer gerne med et glas bobler eller en kold cocktail. Når aftenen går på hæld er det skønt at vide at dagen efter står vi klar med en lækker morgenbuffet med alt hvad hjertet begærer. Vi anstrenger os på at have så meget muligt økologi som muligt. 

Alt  dette koster kun 2500.- pr prs. Der skal være min 4 prs for at gennemføre turen. Der kan maks deltage 8 prs.

Værelserne er hyggelig dobbeltværelser hvor det er muligt at dele sengene op på de 3 af værelserne. Der er 3 toileter med bad til rådighed. Sengene er naturligvis med linned på og der er håndklæder på værelserne.

Hvis man ønsker at ride om søndagen kan det tilkøbes.

Vi har ikke sat datoer på da alle dage i princippet kan bestilles.