2 dages turridning / rideferie

Luksusweekend / rideferie for voksne livsnydere

Her er den perfekte weekend / rideferie for dem der vil væk for dagens stress og jag.

Fredag: Ankomst til gården ved Jammerbugten

Der er ankomst på gården fredag kl 19.00 hvor I efter indkvartering bliver forkælet med en spændende apperitíf som skærper sanserne til den nordiske menû I bagefter skal indtage. Der bliver sikkert snakket heste og om de kommende dages aktiviteter. Efter middagen er det tid til friskkværnet kaffe, petitfours og en avéc.  Til sidst siver folk langsomt op til de velredte senge og slumrer ind.

Lørdag: God mad, vin og islandske heste

Lørdag morgen er tid den den store morgenbuffet. Hvad med en friskbagt croissant? Eller en indbydende blåbær smothie? Pandekager, laks, lækre oste, vi kan blive ved.

Vi anbefaler slowfood, så vi kan nå at læse dagens avis. Vi bryder op omkring kl 10.00, går ud og henter de islandske heste, som vi skal ride på i dag. Når de er fordelt, går turen imod Danmarks eneste fuglefjeld, Buldbjerg. Ofte står Vesterhavets bølger helt op til klippen, så det gælder om at holde tungen lige i munden. Vi når efter et par timer frem til frokosten ude i den imponerende natur. Vi har naturligvis taget slumretæpperne med til en lille lur. Efter endt frokost rider vi et par timer og kommer hjem til gården hvor der er tændt op i den udendørs jacuzzi. Der er vin i køleren og lidt lækkert til maven. Der er også mulighed for en gang massage, eller måske en gang pedicure.

Vi starter naturligvis altid måltidet med en lille apperitíf. Så går middagen ellers i gang med spændene retter, som kun det nordiske køkken kan byde på. Folk er fyldt op med dagens oplevelser og nyder tanken om at der ingen pligter er. Bare nyde, slappe af og op igen i morgen, ud at ride udover heden.

Søndag: Afrundingen på en god rideferie-weekend

Søndag gentager vi den indbydende morgenbuffet. Fik du lidt rigeligt med den gode rødvin i går aftes, så er det perfekt med stegte pølser og røræg til morgenmad, en søndagsavis og masser af friskkværnet kaffe.

Så er vi klar til igen at hente de islandske heste og ud over stepperne. Er vejret for koldt til udendørs frokost, tænder vi op i pejsen i den gamle Nazibunker og dækker op med hvid dug og kandelaber. Så er der frokost!!

Vi rider hjem, her er der mulighed for en kop kaffe, et forfriskende bad inden I rejser hjem med minder om en perfekt weekend.

Vi siger bare “På gensyn!”

Pris 4.900,- kr.

 

Kalender

Vi har i 2018 afsat disse datoer til vores luksus rideture:

 

4 dages luksus-rideferie           

Pris: 8.900,- dkk

 

Luksus-weekends          

Vi tilbyder kun weekends hvis i kommer en gruppe på min 6 prs.  

Pris: 4.900,- dkk

Resten af sæsonen tilbyder vi:

  • 2 timers ture rider vi samme vej bare længere- Pris: 600.-
  • Buldbjergturen er en ca 3 times tur, hvor vi rider Bulbjerg tur/retur- Pris: 900.-
  • Dagstur med frokost. Pris:1.250.- 

 

Erhvervsarrangementer

Vi arrangerer også konferrence for firmaer hvor vi laver et oplæg til jer. F.eks starter I med møde. Vi har div forfriskninger stillet frem til jer. Når I er færdige rider vi ud og I slutter dagen af med en udsøgt middag om aftenen.

* Dette er vores bud på hvordan en riderejse skal udforme sig. Er du typen som gerne vil sidde i sadlen 6-8 timer hver dag, vil en tur på Island måske kunne opfylde dine behov. Vi hjælper dig gerne med at komme derop.

Al ridning og færsel er på efter ansvar og ridehjelm skal benyttes.