Sviptur 

 

Kom op og oplev denne smukke tur til Bulbjerg tur/retur. Vi sadler hestene op og rider ud i vores smukke natur. Efter en times ridt kommer vi frem til aftensmaden som indtages med udsigt over vesterhavet. Vi hygger og nyder maden og den storslåede natur. Når vi er færdige rider vi hjem og nyder et glas bobler fra Alsace. Resten af aftenen går med at hygge foran pejsen i vores vinstue. I kan købe vin hos os eller selv tage med. 

Dagen efter har vi morgenbuffen klar så i kan være klar til hjemturen. 

 

Pris pr prs er 1250.- min 4 prs max 8 prs

 

Det er muligt at tilkøbe ridning dagen efter efter aftale.

 

LUXUS mini weekend

 

Tölt Wine & Dine

Kom med op til noget af Danmarks smukkeste og vilde natur og rid på en af vores gode töltere. 

Dagen starter med ankomst kl 10.00 hvor vi sadler og fordeler hestene. Vi rider turen til Bulbjerg/Lild Strand/ . En tur som fremviser en stor diversitet i naturen heroppe. Hede og skov og den vilde strand hvor vi for galopere og nyder at vi som oftest har det hele for os selv. Til frokost spiser vi den lækre delikate mad som står anrettet med udsigt over havet. Vi har slumretæppe med til dem som kunne trænge til en lur. 

Når vi kommer hjem er der tid til at slappe af. Er vejret til det sider i på terrassen med et glas bobler og nyder livet. Vi har selvfølgelig flyttet Chesterfields sofaerne ud på terrassen så stilen er fuldendt. Du kan også springe i den opvarmede hot tub hvis du har lyst. Når tiden nærmer sig aftensmad begynder vi med at servere nogle indbydende starters. Da vi bor 2 min fra Thorupstrand er det klart at vi overvejende tilbyder fiskeretter. Så glæd jeg til kvalitets fisk af højeste kvalitet. Vinene har vi selv fundet og bragt med hjem fra Alsace så der venter en oplevelse ud over det sædvanlige. Efter kaffe og petitfours laver vi gerne en cocktail til dem som har lyst til det. Når aftenen går på hæld er det skønt at vide at dagen efter står vi klar med en lækker morgenbuffet med alt hvad hjertet begærer. Vi anstrenger os på at have så meget muligt økologi som muligt. 

Alt  dette koster kun 2500.- pr prs. Der skal være min 4 prs for at gennemføre turen. Der kan maks deltage 8 prs.

Værelserne er hyggelig dobbeltværelser hvor det er muligt at dele sengene op på de 3 af værelserne. Der er 3 toileter med bad til rådighed. Sengene er naturligvis med linned på og der er håndklæder på værelserne.

Hvis man ønsker at ride om søndagen kan det tilkøbes.

2020

Fra april til august.