Træning og kommision

 

Tilridning, træning og kåringsfremstilling

Vi træner og tilrider heste på alle niveauer. Har du et emne til kåring kan vi tilbyde at træne og vurdere om den er god nok til at fremvise.

Vi har mange års erfaring og er derfor gode til at vurdere de forskellige behov der er fra individ til individ og dermed valg af træningsmetode. Bla. lærer vi hesten at komme som håndhest hvilket vi anser som ét af mange uvurderlige redskaber i et træningsforløb.

Det koster 5.000 kr + moms pr. måned for hopper og vallakker, prisen for hingste er 6.000 kr + moms pr. måned.

Kåringsfremstilling koster 2.500 + moms.

Kommissionsheste

Vi tilbyder som de eneste i Danmark et salgskoncept som er optimalt for både køber og sælger. Vi har  solgt flere og flere heste på vores luksus rideture. Langt de fleste som kommer på vores rideture er erfarne ryttere og en stor procent del af dem er islandsheste ryttere. For en potitentiel kunde er den en optimal mulighed at prøve heste under disse former. Man kan få afprøvet hesten i alle mulige situationer og vurdere hvordan den reagerer i forskellige positioner i flokken (forrest, bagerst mv) og alene, man se også andre rider den, hvordan den er at hente på marken osv. På denne måde når en mulig køber at få et grundigt kendskab til hesten.

Vi søger heste af en høj kvalitet da det er det vi kan sælge til vores kunder. Din hest vil blive redet både af kunder og os selv. Du betaler kun for skoning sålænge den er i kommision. Ved salg tager vi 15% eller fast beløb efter aftale. Naturligvis foretager vi også andet standard salgs arbejde med at tage billede og oprette salgsannoncer på nettet. Hvis du mod forventning ikke får din hest solgt får du en både fysisk og psykisk stærk hest tilbage. Vi vil gerne understrege at vi ikke har almindelig turistridning! Dette er et unikt tilbud til dig der gerne vil sælge.

Tilbuddet er gældende fra 1.maj-1.oktober.

https://m.youtube.com/watch?v=5ggzfaA_i_A