Praktiske oplysninger 

Betaling - luksusrideferie

Du bestiller en rejse ved at maile eller ringe til os. Når du har bestilt en rejse mailer vi en bekræftigelse til dig. Du skal inden 10 dage indbetale depositum på 3000.- dk.- pr person. På Spar Nord bank Reg.nr.9001. Konto.nr. 1400 250 401.

Skal du sende fra et andet land skal du bruge dette nr: SWIFT: SPNODK22. IBAN: DK0790011400250401. Hvis du betaler ind på vores bankkonto skal du huske at skrive dit navn og dato for rejsen.

Resten af rejsen skal betales senest 60 dage før rejsen påbegyndes. Hvis resten af rejsen ikke betales til tiden, mister man depositum.

Afbestilling

Hvis afbestillingen sker før restbetalingen, mister man sit depositum. Hvis afbestillingen sker efter restbetalingen mister man hele beløbet, vi anbefaler derfor at købe en afbestillingsforsikring. 

Ombestillling

Ombestilling fra en rejse til en anden, som ændres inden 60 dage før turens start debiteres en ombestillingsafgift på 400,- dkk. Ombestilling efter 60 dage før turens start regnes som afbestilling.

 


 

Mødested

Thorupstrandvej 102
9690 Fjerritslev

Ankomst

Der er ankomst tirsdag aften til middag kl. 19.00, hvor vi spiser og sikkert får en snak om turen.

Linned

Linned og håndklæder er med i prisen.

Indesko

Slippers eller lignede  der passer til behovet.

Bagage

Der er mulighed for at pakke en rygsæk eller lignende med ekstra tøj, kamera, osv. Den kan lægges i bilen, der kører ud med frokosten.

Kiosk

Der er en Super Brugsen i VesterThorup

Badetøj

Husk endelig badetøj, da der er rigelig mulighed for at bade, både ved Vesterhavet og i spa opholdet 

Hjelm

Vi har ridehjelme til udlån, men har du din egen, så tag den med.

Solcreme

Er vigtigt, også i de måneder der ikke er sommermåneder.

Ridehandsker

Undgå vabler og investér i et par, hvis du ikke allerede har.

Antal deltagere

Maks 9 personer med mindre andet er aftalt.

Værelser 

Der er 5 værelser på stedet. 3 badeværelser. 

Transport fra Sjælland

Der er mulighed for at køre med bus direkte til Fjerritslev fra Valby - Lyngby - Roskilde - Holbæk - Sj. Odde. Vi henter jer ved bussen i Fjerritslev. Ring på 70 10 00 33 for pladsbestilling.

Afrejse

Der er, når turridningen slutter om lørdagen ved kl 16.00, mulighed for at tage et bad på gården. Vi giver en kop kaffe inden I tager hjem, trætte og med hovedet fuld af oplevelser.

Ret til ændringer i programmet forbeholdes.